Gratis testen

U kunt de Bezoekersnamenlijst gratis testen. Klik op de onderstaande knop en u ontvangt de lijst twee weken gratis per email. Géén verplichtingen, géén verborgen kosten en géén automatische verlenging!

softwarebox bezoekersnamenlisjt

U kunt dan eenvoudig bekijken welke bedrijven uw website hebben bezocht en als er een zoekopdracht is gebruikt, ziet u naar welke producten of diensten deze bedrijven op zoek zijn.

U kunt zelf online bestaande relaties, concurrenten en toeleveranciers uit de lijst te filteren. De bedrijfsnamen in de lijst bevatten een directe koppeling met Linkedin en KvK, zodat u inzicht krijgt in de eigenaars en de werknemers van het bedrijf dat uw website heeft bezocht.  In de Bezoekersnamenlijst is ook de plaatsnaam opgenomen. (Dit kan echter ook een server locatie zijn) Daarnaast krijgt u inzicht welke pagina als eerste bezocht is en hoe lang ze de website hebben bezocht. In de online versie kun je ook sorteren, filteren en overige bezochte pagina's bekijken.

Test de bezoekersnamenlijst in 3 eenvoudige stappen:
Stap 1: Aanmelden en invullen gegevens
Stap 2: Log in op uw Google Account en geef Bezoekersnamenlijst toestemming tot toegang Google Analytics
Stap 3: U ontvangt per email een code met een script die u moet (laten) plaatsen in de broncode op uw website
Stap 4: Bekijk de lijst met zakelijke bezoekers van uw website.

Daarna ontvangt u de lijst (PDF en Excel) gedurende 2 weken per email om te bekijken of u hiermee nieuwe klanten kunt scoren.